Drang- & Bouwhekken


dranghekken utrecht hurenEen afzethek nodig? Wij hebben verschillende mogelijkheden!

De Ladiesrun, Singelloop en De Loop van Leidsche Rijn. Het zijn enkele voorbeelden van (hardloop) evenementen waar Utrecht trots op is. Des te trotser zijn wij dat we elk jaar weer de opbouw van onder meer deze populaire wedstrijden op onze naam mogen zetten en bijdragen aan een goed verloop hiervan.

Maar ook buiten Utrecht is Hanswijk Hekwerken B.V. de ideale partner voor uw evenement. Of dit nu een sportevenement is, een groot feest of demontraties, onze dranghekken zijn er voor geschikt. Zo leveren wij ook dranghekken voor Sail Den Helder, de Marinedagen, Mudmasters in Nederland en daarbuiten en het militaire Bevrijdingsdefilé in Wageningen. En mochten wij de dranghekken leveren voor de 50e verjaardag van de Koning. Daar zijn we best een beetje trots op.

Maar ook in mindere tijden staan wij van Hanswijk Hekwerken voor u klaar. Tijdens de coronacrisis hielpen wij sportscholen met het bouwen van ‘sportkooien’. Door middel van het strategisch plaatsen van bouwhekken, konden veel sporters toch op een veilige afstand sportlessen volgen. Onze bouwhekken worden momenteel ook gebruikt voor het realiseren van teststraten. Dranghekken zorgen er op markten voor dat winkelend publiek 1,5 meter afstand kan houden. Deze tijden vragen voor gemeentes, GGD’s en ondernemers passende oplossingen en wij zijn blij dat we op deze manier van dienst kunnen zijn met onze diensten en producten. 

We hebben verschillende soorten dranghekken en bouwhekken (afzethekken) voor buiten of binnen gebruik. Standaard zijn de 9-spijlsdranghekken. Daarnaast beschikken wij ook over Liberty-hekken. Deze hekken zijn door ons ontworpen en gefabriceerd en veilig voor gebruik bij een groot publiek. De poten staan namelijk vlak op de grond, waardoor mensen er minder snel over struikelen. En ook onze finish-hekken zijn met trots gemaakt.

9-SPIJLS DRANGHEKKEN

Specificaties van deze dranghekken:
•    de lengte van dit type dranghek is 250 cm
•    de hoogte van dit type dranghek is 100 cm

liberty finish hekken dranghekken podium mobiel huren hanswijk utrecht

LIBERTY-HEKKEN

Het ontwerp van de Liberty-hekken is een rechte uitvoering, kleiner raster en een poot plat op de grond. Dit verkleint de kans om over de poten van de dranghekken te struikelen of tussen het dranghek door te kunnen met armen en benen. Deze hekken zijn binnenshuis ontworpen en gefabriceerd.

Specificaties van deze Liberty-hekken:
•    de lengte van dit dranghek is 250 cm
•    de hoogte van dit dranghek is 100 cm

SCHUINE FINISH-HEKKEN

Ook de schuine finish-hekken zijn binnenshuis ontworpen en gefabriceerd. Deze hekken zijn vooral geschikt bij de start en finish van hardloop-  en wielerwedstrijden, doordat de hekken naar het publiek toe buigen. Ook deze hekken hebben een klein raster waar geen armen en benen doorheen kunnen. Er zijn geen uitstekende poten in het parcours en het risico op valpartijen wordt verminderd.

Specificaties van deze finish-hekken:
•    de lengte van dit dranghek is 250 cm
•    de lengte van dit dranghek is 110 cm

schuine finish hekken dranghekken huren

BOUWHEKKEN
Naast dranghekken bent u bij ons ook op de juiste plek als het gaat om bouwhekken. Bij bouwhekken denkt u misschien aan grote bouwplaatsen, maar wat dacht u van een aantal bouwhekken om uw evenemententerrein mee af te zetten? Of het realiseren van de welbekende ‘Corona teststraat’? 

Onze bouwhekken zijn standaard uitgevoerd met een blokvoet. De bouwhekken zijn met en zonder zeil te huren. Wij beschikken standaard over witte en zwarte zeilen, maar bieden ook maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan zeilen met uw logo of eigen tekst! 

Standaard inhoud container voor verhuur van bouwhekken:
•    28 bouwhekken
•    28 koppelingen (10 mm inbusbout)
•    30 voetblokken (kunststof)
•    8 schoren
•    8 grondpennen

Specificaties van deze bouwhekken zijn:

  • de hoogte van het bouwhek is 2 meter
  • de breedte van het bouwhek is 3,5 meter
  • er zijn ook opzethekken beschikbaar. Deze worden op het bouwhek geplaatst. De hoogte wordt hiermee verhoogd naar 3 meter.

Een groot of juist een klein aantal bouwhekken huren? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

hanswijk bouwhekken huren

bouwhek corona teststraat
Corona teststraat – bouwhekken met zeil en betonnen voet
bouwhek bouwhekken huren zeilen persoonlijk bedrukken utrecht evenement
Een zeil op maat? Misschien met uw eigen print of logo? Wij regelen het!
bouwhek bouwhekken huren utrecht verhuur zeilen doeken persoonlijk bedrukken
bouwhek bouwhekken huren utrecht verhuur zeilen doeken persoonlijk bedrukken