Over Hanswijk Verhuur & Hekwerken

Van Hanswijk Marktkramen B.V. is sinds 1972 een begrip in Utrecht en omstreken op het gebied van marktkraam exploitatie, braderieën en beurzen. En daar zijn wij ontzettend trots op. We zijn ooit begonnen met het verhuren van marktkramen, maar in de loop der jaren is ons aanbod flink uitgebreid. Daarom zijn wij sinds 2018 verder gegaan onder de naam Hanswijk Verhuur en inmiddels ook Hanswijk Hekwerken B.V. 

U kunt uiteraard nog steeds bij ons terecht voor allerlei soorten marktkramen. Maar ook voor dranghekken, bouwhekken, mobiele podiums (podiumwagens), kabelmatten, wegversperringen, betonblokken voor de veiligheid, picknicksets, klapstoelen en tafels. Wij denken mee met de klanten om tot de beste oplossingen te komen en leveren maatwerk waar nodig. 

Een goed voorbeeld van echt maatwerk is het finish hek, door ons zelf gefabriceerd! Inmiddels zijn dit soort hekwerken niet meer weg te denken bij sportevenementen. 

Of het nu gaat om een groot of klein evenement, Hanswijk Verhuur denkt graag met u mee. Een goede service en kwaliteitsmateriaal is voor u een must en voor ons vanzelfsprekend. Neemt u dus gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en producten. 

Hanswijk Verhuur Utrecht

Bij Hanswijk Verhuur werken wij hard aan een schonere toekomst. Wij zijn er dan ook trots op dat we onze CO2 uitstoot de afgelopen jaren hebben kunnen reduceren. 

fuel besparing reduceren hanswijk