Drang- & Bouwhekken


dranghekken utrecht hurenEen afzethek nodig? Wij hebben verschillende mogelijkheden!

De Ladiesrun, Singelloop en De Loop van Leidsche Rijn. Het zijn enkele voorbeelden van (hardloop) evenementen waar Utrecht trots op is. Des te trotser zijn wij dat we elk jaar weer de opbouw van onder meer deze populaire wedstrijden op onze naam mogen zetten en bijdragen aan een goed verloop hiervan.

Maar ook buiten Utrecht is Hanswijk Verhuur de ideale partner voor uw event. Of dit nu een sportevent is, een groot feest of demontraties, onze dranghekken zijn er voor geschikt. Zo leveren wij ook dranghekken voor Sail Den Helder, de Marinedagen, Mudmasters in Nederland en daarbuiten en het militaire Bevrijdingsdefilé in Wageningen. En mochten wij de dranghekken leveren voor de 50e verjaardag van de Koning. Daar zijn we best een beetje trots op.

We hebben verschillende soorten dranghekken en bouwhekken (afzethekken) voor buiten of binnen gebruik. Standaard zijn de 9-spijlsdranghekken. Daarnaast beschikken wij ook over Liberty-hekken. Deze hekken zijn door ons ontworpen en gefabriceerd en veilig voor gebruik bij een groot publiek. De poten staan namelijk vlak op de grond, waardoor mensen er minder snel over struikelen. En ook onze finish-hekken zijn met trots gemaak.

9-SPIJLS DRANGHEKKEN

Wij leveren 9-spijls dranghekken in kratten per 65 stuks.

Specificaties van deze dranghekken:
•    de lengte van dit type dranghek is 250 cm
•    de hoogte van dit type dranghek is 100 cm

liberty finish hekken dranghekken podium mobiel huren hanswijk utrecht

LIBERTY-HEKKEN

Het ontwerp van de Liberty-hekken is een rechte uitvoering, kleiner raster en een poot plat op de grond. Dit verkleint de kans om over de poten van de dranghekken te struikelen of tussen het dranghek door te kunnen met armen en benen. Deze hekken zijn binnenshuis ontworpen en gefabriceerd.

De Liberty-hekken worden geleverd in kratten per 70 stuks.

Specificaties van deze Liberty-hekken:
•    de lengte van dit dranghek is 250 cm
•    de hoogte van dit dranghek is 100 cm

SCHUINE FINISH-HEKKEN

Ook de schuine finish-hekken zijn binnenshuis ontworpen en gefabriceerd. Deze hekken zijn vooral geschikt bij de start en finish van hardloop-  en wielerwedstrijden, doordat de hekken naar het publiek toe buigen. Ook deze hekken hebben een klein raster waar geen armen en benen doorheen kunnen. Er zijn geen uitstekende poten in het parcours en het risico op valpartijen wordt verminderd.

Specificaties van deze finish-hekken:
•    de lengte van dit dranghek is 250 cm
•    de lengte van dit dranghek is 110 cm

schuine finish hekken dranghekken huren

BOUWHEKKEN
Naast dranghekken bent u bij ons ook op de juiste plek als het gaat om bouwhekken. Bij bouwhekken denkt u misschien aan grote bouwplaatsen, maar wat dacht u van een aantal bouwhekken om uw evenemententerrein mee af te zetten?

Onze bouwhekken zijn standaard uitgevoerd met een blokvoet. De bouwhekken zijn met en zonder zeil te huren. Wij beschikken standaard over witte en zwarte zeilen, maar bieden ook maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan zeilen met uw logo of eigen tekst! 

Standaard inhoud container voor verhuur van bouwhekken:
•    28 bouwhekken
•    28 koppelingen (10 mm inbusbout)
•    30 voetblokken (kunststof)
•    8 schoren
•    8 grondpennen

Specificaties van deze bouwhekken zijn:

  • de hoogte van het bouwhek is 2 meter
  • de breedte van het bouwhek is 3,5 meter
  • er zijn ook opzethekken beschikbaar. Deze worden op het bouwhek geplaatst. De hoogte wordt hiermee verhoogd naar 3 meter.

Een groot of juist een klein aantal bouwhekken huren? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

hanswijk bouwhekken huren

bouwhek bouwhekken huren zeilen persoonlijk bedrukken utrecht evenement
bouwhek bouwhekken huren utrecht verhuur zeilen doeken persoonlijk bedrukken
bouwhek bouwhekken huren utrecht verhuur zeilen doeken persoonlijk bedrukken