Evenementen & Beurzen

Voor de opbouw van markten, beurzen en (sport)evenementen is stevig en veilig materiaal nodig. Van Hanswijk verhuurt onder andere dranghekken, marktkramen, bouwhekken en podiumwagens die allemaal aan de gestelde normen voldoen.

HANSWIJK VERHUUR BREIDT SERVICES UIT

Vanaf 2021 biedt Hanswijk Verhuur diensten aan om hekken te verdelen en te plaatsen op evenemententerreinen, start- en finishgebieden en op routes van (sport)evenementen. Hiermee kunnen de opdrachtgevers nog verder ontzorgd worden. Het gehele proces wordt professioneel aangepakt met planning, situatietekeningen, etc. Tevens kan er advies worden gegeven over het materiaal wat er ingezet kan worden.

BEURZEN

Een juiste afstemming tussen organisator en standhouder is van groot belang om beurzen te laten slagen. Het gaat immers om maatwerk. Goede service en daarbij behorend kwaliteitsmateriaal is voor u een must en voor ons vanzelfsprekend.

NATIONALE FEESTEN

Koningsdag, de intocht van Sinterklaas, het nationale defile op 5 mei in Wageningen. Benieuwd wat wij doen om bij te dragen aan de gezelligheid en veiligheid van deze feesten? Klik hier voor een impressie!

MARKTEN & BRADERIEËN

Regelmatig bouwen wij grote braderieën in bijvoorbeeld Jaarbeurs Utrecht en Ahoy Rotterdam maar ook Antwerpen, Leuven, Gent en Kortrijk in België. En veel markten in Utrecht en omstreken zijn iedere week weer gezellig mede dankzij ons materiaal.

SPORTEVENEMENTEN

Voor ons is niks te gek en we helpen u graag bij de organisatie van uw evenement. Geen tijd om op locatie aanwezig te zijn bij de opbouw? Dan levert u een plattegrond aan en wij zorgen dat alles staat zoals u dat voor ogen heeft. Klik hier voor een overzicht van de geweldige sportevenementen waar wij aan mee mogen werken.

van hanswijk verhuur marktkramen utrecht
liberty hekken dranghekken podium mobiel huren hanswijk utrecht
van hanswijk marktkramen utrecht