Podiumwagens

Hanswijk Verhuur biedt een podium aan uw evenement!

Een talentenjacht, concertoptreden, buurt- of bedrijfsfeest organiseren? Het vraagt allemaal om een goede logistieke organisatie. Het regelen, het transport en de op- en afbouw van het podium lijkt misschien wel de grootste uitdaging. Toch is dit veel sneller gedaan dan u denkt, als u Hanswijk Verhuur inschakelt. Want heeft u al aan een mobiel podium gedacht?

De mobiele podiums die wij verhuren, noemen we podiumwagens. Het zijn namelijk TRIAS-aanhangers die zichzelf rechtzetten door middel van stelpoten. Het verlengde gronddeel en de kap worden daarna gemakkelijk uitgeklapt. Door dit systeem zijn onze podiumwagens binnen 45 minuten klaar voor gebruik. De opbouw van een podium is op deze manier dus een fluitje van een cent.

Specificaties podiumwagen:
Podiumwagen Ingeklapt: 3.80 meter hoog en 2.50 meter breed
Podiumwagen uitgeklapt: 4.10 meter hoog, 4.40 meter breed en 7 meter lang

podiumwagen van Hanswijk

Onze podiumwagens worden standaard geleverd met een zeil om het vloerdeel van het podium af te rokken en een trap die aan de zijkant of voorkant van de verlenging kan worden geplaatst. Het podium is overdekt dus ook bij slecht weer is een podiumwagen uitstekend geschikt.

We hebben 3 podiumwagens in de verhuur dus zoekt u een heel groot podium dan is het mogelijk meerdere wagens naast elkaar te plaatsen. Bij uw offerte krijgt u alle technische gegevens, inclusief de windberekening en het certificaat van het zeil. Zoekt u een podium voor uw event? Neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken met u graag alle mogelijkheden.